Vragen? 0183 35 91 68

Nieuws


Nieuwsbrief April 2017

1 april 2017

Natuursteen in plaats van Composiet

De afgelopen maand hebben wij mogen werken aan de inrichting van een hotel in Noordwijk.
Het begon allemaal met de vraag of wij een offerte wilden maken voor het leveren en plaatsen van zwart composieten barbladen. Op onze vraag of wij hier ook zwart graniet mochten aanbieden, werd positief gereageerd.
De veronderstelling dat natuursteen duurder en minder praktisch is dan composiet hebben wij dan ook van tafel kunnen vegen. Graniet is immers geen kalkhoudend materiaal en dus niet gevoelig voor zuren.
Tevens is het kleurvast en in tegenstelling tot composiet is graniet UV,- en chloor bestendig.
En laten we nu eerlijk wezen, in een hotel hoort nu eenmaal 'ECHTE' steen te liggen.
Nieuw in het assortiment!

De laatste tijd is er (gelukkig) weer meer vraag naar natuursteen soorten met extra uitstraling. Bij voorkeur rustig, maar toch chique.
Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om een aantal nieuwe soorten in ons assortiment te nemen. Vergist u zich niet. Dit zijn GEEN marmers, maar granieten en kwartsieten. Met andere woorden: NIET gevoelig voor zuren, krassen en verkleuring.
U heeft hiermee dus een uitermate praktisch aanrechtblad, maar bovenal een materiaal wat uw keuken extra bijzonder maakt.
Callacatta Vena Oro

In samenwerking met van den Berg Interieurbouw hebben wij van dit bijzondere materiaal een aantal bladen en een omkleding voor een wijnkoeling mogen maken.
Dit materiaal met de 'gouden aders' is afkomstig uit de regio Carrara Italiƫ en mag met recht een bijzonder en warm type wit marmer genoemd worden.
Weer een voorbeeld van een materiaal wat ECHTHEID uitstraalt. Een PUUR stukje moeder natuur.


Contact

Houtstraat 2
4231 DS Meerkerk
0183 35 91 68
info@leeuwen-natuursteen.nl

Volg ons op Facebook
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:30 - 12:30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Van Leeuwen Natuursteen BV
KvK 62309099
BTW nr. NL8547.59.268.B01


Van Leeuwen Natuursteen Design BV
KvK 62244434
BTW nr. NL 8547.24.849.B01

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Meerkerk om onze uitgebreide collectie te bekijken. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de snelweg. Vanuit Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Schoonhoven, Ameide, Vianen, Culemborg, Heukelum, IJsselstein, Hagestein, Nieuwpoort bent u er dan ook zo.