Vragen? 0183 35 91 68

Nieuws


Nieuwsbrief December 2016

1 december 2016

Beste lezer, 


Ook dit jaar is weer bijna tot zijn eind. Voordat we kunnen gaan genieten van onze welverdiende kerstdagen is iedereen nog druk in de weer om de laatste projecten af te krijgen.

Wat ons betreft is 2016 toch wel het jaar waarin er weer meer kleur en structuur gebruikt mag worden. Om deze reden hebben wij ons assortiment voor het komende jaar weer uitgebreid met een aantal nieuwe en bijzondere soorten natuursteen.
Wij vragen uw aandacht voor de volgende materialen:

Black Wood gezoet:

Dit is een marmer met en antraciet bruine kleur. Dit type is uitermate geschikt voor interieur bekleding, denk hierbij aan openhaardplateau’s, baliebladen en bijvoorbeeld wandbekleding.


Marrone Impero gepolijst:

Dit chique ogende marmer doet het erg goed in combinatie met koper en is een echte ‘eye-catcher’.


Sierra Nevada gepolijst:

Veel granieten zijn gespikkeld maar dit type graniet is voornamelijk geaderd. Hierdoor oogt het materiaal niet erg druk. Ook de wit/grijze kleur is echt van deze tijd. En niet te vergeten: graniet is gewoon een zeer praktisch materiaal, niet vlek en krasgevoelig.


Via Lattea gepolijst:

Ook dit materiaal is een graniet en dus zeer praktisch in gebruik. Denk hierbij een aan wandbekleding in een badkamer of een andere ruimte waar structuur goed tot zijn recht komt.


Striato-, linnendesign:

Vanaf heden kunnen wij elk marmer en/of hardsteen bewerken met een frees. Met deze frees krassen wij horizontale en verticale lijnen in de steen, wat wij ‘striato-design’ en ‘linnen-design’ noemen. Het resultaat is verbluffend.


Contact

Houtstraat 2
4231 DS Meerkerk
0183 35 91 68
info@leeuwen-natuursteen.nl

Volg ons op Facebook
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:30 - 12:30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Van Leeuwen Natuursteen BV
KvK 62309099
BTW nr. NL8547.59.268.B01


Van Leeuwen Natuursteen Design BV
KvK 62244434
BTW nr. NL 8547.24.849.B01

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Meerkerk om onze uitgebreide collectie te bekijken. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de snelweg. Vanuit Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Schoonhoven, Ameide, Vianen, Culemborg, Heukelum, IJsselstein, Hagestein, Nieuwpoort bent u er dan ook zo.