Vragen? 0183 35 91 68

Nieuws


Nieuwsbrief November 2016

1 november 2016

Beste lezer, 


Hierbij alweer onze 4e nieuwsbrief! Ook deze keer was het voor ons niet zo moeilijk om een aantal onderwerpen hiervoor uit te kiezen.

Er wordt namelijk steeds vaker natuursteen toegepast maar belangrijker nog; ook het gebruik van kleur en type natuursteen wordt steeds diverser. Hier kunnen wij als natuursteenliefhebbers alleen maar blij van worden
.
In deze nieuwsbrief een 3-tal projecten variĆ«rend van buitendorpels, gevelbekleding en een prachtig keukeneiland.


Sophia Residence Den Haag

 

Voor ons is de aanvang van dit project in juni van dit jaar al gestart met het plaatsen van de Belgisch hardstenen buitendorpels.
Tijdens de 2e fase hebben wij het Carrara type Goia in tegelvorm op de vloer geplaatst, waartegen later de vloerbedekking gelegd is.
Met de 3e fase zijn we nog bezig en dat is het plaatsen van Belgisch hardstenen gevelbekleding bestaande uit lambrisering, raamdorpels, spekbanden en gevelpanelen met een gebouchardeerd vlak. Klik hier voor de foto's.


Eiland Azul Macaubas gepolijst Westbroek

 

Alweer enige tijd geleden hebben wij dit keukeneiland van het bekende kwartsiet Azul Macaubas uit BraziliĆ« mogen maken. Azul Macaubas, ook wel het Braziliaanse goud genoemd dankt deze bijnaam om zijn blauwe kleur die in natuursteen zeer zeldzame is, dit komt weer door de aanwezigheid van het fosfaat mineraal Lazuliet.

Dit eilandblad is uitgevoerd met Pitt-cooking en een spoelbak van hetzelfde materiaal.
Bedrijfspand Nieuw-Lekkerland


Onlangs hebben wij dit project mogen opleveren. Dit reeds bestaande pand is gerenoveerd d.m.v. het verlijmen van een Belgisch hardstenen lambrisering en breukruwe antraciete steenstrips. Het resultaat is verbluffend, het pand heeft nu een uitstraling van allure, kijk hier voor meer foto's.

Contact

Houtstraat 2
4231 DS Meerkerk
0183 35 91 68
info@leeuwen-natuursteen.nl

Volg ons op Facebook
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:30 - 12:30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Van Leeuwen Natuursteen BV
KvK 62309099
BTW nr. NL8547.59.268.B01


Van Leeuwen Natuursteen Design BV
KvK 62244434
BTW nr. NL 8547.24.849.B01

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Meerkerk om onze uitgebreide collectie te bekijken. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de snelweg. Vanuit Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Schoonhoven, Ameide, Vianen, Culemborg, Heukelum, IJsselstein, Hagestein, Nieuwpoort bent u er dan ook zo.