Vragen? 0183 35 91 68

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom  voor een vrijblijvend advies. Samen met u zoeken wij een passende steensoort met de juiste kleurstelling en de gewenste afwerking die bij uw lifestyle en budget past.  U vindt in onze showroom een selectie uit een breed assortiment natuursteen, die wij zowel kunnen leveren als plaatsen. Hierbij gaat het niet alleen om vloeren voor binnen en buiten, maar ook om badkamermeubels, aanrechtbladen, openhaardplateau’s, tafels, trappen, gevels, dorpels en nog veel meer. 

Trends houden wij nauwlettend in de gaten, zodat wij een advies kunnen geven wat past bij de tijd van nu. Wij hebben een aantal materialen in ons assortiment wat wij exclusief verkopen op de Nederlandse markt. Daarnaast hebben wij ook een keur aan klassieke en tijdloze materialen, die nooit uit de mode raken.

Ons natuursteenassortiment komt vanuit de hele wereld. Om u de hoogste kwaliteit steensoort en vooral ook kleurkwaliteit te kunnen leveren en garanderen, werken wij met de beste natuursteenleveranciers. 

Natuursteen is een must voor iedereen die een nieuw huis laat bouwen of gaat renoveren. Of dit nu klassiek of modern is, natuursteen brengt niet alleen een prettige uitstraling met zich mee, maar geeft ook echt een meerwaarde aan uw huis. Van Leeuwen Natuursteen is het adres voor architecten, interieurontwerpers, particulieren en vele anderen.Contact

Houtstraat 2
4231 DS Meerkerk
0183 35 91 68
info@leeuwen-natuursteen.nl

Volg ons op Facebook
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van
08:30 - 12:30 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Van Leeuwen Natuursteen BV
KvK 62309099
BTW nr. NL8547.59.268.B01


Van Leeuwen Natuursteen Design BV
KvK 62244434
BTW nr. NL 8547.24.849.B01

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Meerkerk om onze uitgebreide collectie te bekijken. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de snelweg. Vanuit Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Schoonhoven, Ameide, Vianen, Culemborg, Heukelum, IJsselstein, Hagestein, Nieuwpoort bent u er dan ook zo.